BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO / VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Urmărit de poliție, un şofer beat și fără permis a lovit două mașini apoi s-a oprit într-o terasă la Şomcuta Mare

Și-au văzut moartea cu ochii în această seară. Mai mulți tineri din Șomcuta Mare care erau pe o terasă din centrul orașului au reușit să se ferească la milimetru de o mașină scăpată de sub control. Polițiștii îl urmăreau deja de câțiva kilometri pe DN1C Satulung – Șomcuta Mare.

Conform acestora un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice dar și fără a poseda permis de conducere a urcat la volanul unui autoturism. În centrul orașului Șomcuta Mare acesta a lovit un autoturism parcat, pe care l-a aruncat într-altul, apoi a intrat cu vehiculul direct într-o terasă pe care se aflau mai mulți tineri.

O persoană din cele 6 aflate pe terasă a fost rănită. Un echipaj SMURD a preluat victima și a transportat-o la spital. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pe numele autorului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Aseară, la ora 22.25, polițiștii din Șomcuta Mare s-au autosesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu o victimă pe strada Nicolae Bălcescu din oraș.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că un bărbat de 49 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă, a acroșat un stâlp de electricitate și două autoturisme parcate. În urma impactului autoturismul s-a oprit pe o terasă din dreptul unui imobil unde se afla o femeie de 72 de ani pe care a accidentat-o.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spitalul din Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

A EVITAT IMPACTUL: Un maramuresean si-a distrus masina pentru a nu lovi in plin o masina ce voia sa depaseasca neregulamentar (video camera bord)

Vasile Dale

ÎN PLINĂ ZI: Trei puștani au devastat un chioșc de ziare de pe strada Grănicerilor din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

Polițiștii de la ordine publică au salvat viața unui băimărean care dormea ”dus” în timp ce cratița ardea pe aragaz

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.