BREAKING NEWSImportantRecomandate

Apel pentru o campanie decentă!

Trăim vremuri complicate și confuze în care ne confruntăm cu o criză sanitară și una economică cu efecte încă greu de estimat. Sute de mii de oameni nu au un loc de muncă, firmele își închid porțile, prețurile cresc săptămânal iar mulți dintre semenii noștri au probleme în a pune o pâine pe masă. Părinții umblă cu capetele plecate de rușine și griji, preocupați de rata de la bancă, chiria, plata utilităților și începerea anului școlar. Bătrânii noștri tac și își înghit lacrimile, suferind în tăcere neputința, bolile și lipsa medicamentelor, renunțând să mai ceară sau să aștepte ajutorul familiei. Trăim vremuri crunte care ar trebui să ne adune, nu să ne dezbine căci nu vom depăși momentele grele de astăzi fără să fim solidari și responsabili.

Ca om preocupat de soarta comunității în care trăim și implicat direct în actuala campanie electorală, cer partidelor politice și candidaților să renunțe la lupta politică, la violența verbală, acuzațiile și criticile belicoase. Putem și trebuie să adopta un ton pozitiv și constructiv, prezentând într-un mod decent ceea ce vrem și putem face, nu ceea ce nu au făcut contracandidații noștri! Băimărenii sunt și așa triști, dezamăgiți, lipsiți de încredere și nemulțumiți. Într-o campanie electorală atipică, în care datorită crizei epidemiologice nu ne putem uita în ochii lor când ne prezentăm intențiile, putem să fim fermi fără să jignim sau să umilim competitorii!

Adresez același apel pentru decență și presei, ca element decisiv în transmiterea mesajelor noastre. Știu că traversați vremuri grele, în care vă este greu să supraviețuiți. Aveți și voi familii, credite, cheltuieli lunare, taxe și impozite. Vă rog să nu acceptați publicarea materialelor care reprezintă atacuri la persoană, populate cu calomnii sau mesaje denigratoare. Nu vă lăsați manipulați și mai ales nu vă vindeți demnitatea pentru niște câștiguri efemere. Oamenii așteaptă să fiți corecți, obiectivi și imparțiali, așa cum stabilește deontologia jurnalistică.

Fac un apel la o campanie decentă, spre binele cetățenilor și al orașului pe care-l iubim deopotrivă, fiecare din noi și toți împreună! Băimărenii merită respect și dreptul de a decide singuri!

Te-ar putea interesa si

PĂRINȚII DIN BORȘA RECLAMĂ, PRIMĂRIA RĂSPUNDE: ”Nu avem cum să achităm lunar 150.000 de lei pentru a asigura transport gratuit la elevi”

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Explozie la o centrală termică de pe Valea Hotarului din Sighetu Marmaţiei

Redactie

ACŢIUNE SALVAMONT: Motociclist rătăcit în pădure în zona Săbişa, găsit de salvamontiştii maramureşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.