BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: O maşină a ajuns pe plafon la Buciumi

Un grav accident rutier s-a produs azi noapte în localitatea Buciumi.

Şoferul unei maşini a făcut o manevră greşită, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe plafon distrugând un gard. Au rezultat două victime, ambele conştiente, care au ieșit din autoturism.

După cum spun martorii, cele două victime, doi tineri din Tăuţii de Sus, erau în drum spre casă de la Braşov. Au făcut un popas la Valea Chioarului, dar se pare că atunci când au ajuns în Buciumi tânărul aflat la volan a adormit şi atunci s-a produs nenorocirea.

La faţa locului a intervenit un echipaj SAJ de la Şomcuta Mare.

Actualizare – IPJ Maramureş

În urma unui apel prin SNUAU 112 polițiștii din cadrul Poliției orașului Șomcuta Mare au intervenit la un accident de circulație produs pe raza localității Buciumi. Un autovehicul care se deplasa prin localitatea Buciumi pe DN1C a părăsit suprafața părții carosabile și a întrat în coliziune cu un gard din beton, apoi s-a răsturnat. Din accident nu au rezultat victime omenești. Conducătorul auto a fost testat etilotest rezultatul fiind 0.
Din primele verificări rezultă faptul că accidentul s-a produs pe fondul oboselii conducătorului auto.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Un bărbat din Târgu Lăpuş şi unul din Cerneşti s-au ales cu ordine de protecţie provizorii

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: POVEȘTI DIN PANDEMIE – O femeie s-a îmbătat criță și a făcut circ în fața unui bloc de pe strada Gării din Baia Mare. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor locali

Vasile Dale

DOLIU ÎN PRESĂ: Jurnalistul Mihai Leder, corespondent Antena 3, a murit la numai 58 de ani: „Mulţumim pentru toţi aceşti ani!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.