BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: Comisar şef Liviu Grozavu nu mai este inspectorul şef al IPJ Maramureş. Poliția nu neagă, dar nici nu confirmă

Aşa cum anunţam în urmă cu mai bine de o săptămână, comisar şef Liviu Constantin Grozavu şi-a depus o cerere pentru a fi transferat la Direcţia Generală Anticorupţie ca şef al serviciului Maramureş. Practic, Grozavu se întoarce pe funcţia din care a venit în fruntea poliţiştilor maramureşenilor.

Sursele noastre susţin că această cerere i-a fost aprobată ieri de ministrul de Interne.

Vă reamintim că în data de 27 august 2020 am publicat un articol în care explicam de ce Liviu Grozavu este încă inspector șef.

Acum să explicăm și motivul pentru care am spus mai sus că inspectorul șef este încă în funcție. Atunci surse din rândul polițiștilor maramureșeni ne-au șoptit că inspectorul șef Liviu Grozavu s-ar fi deplasat la București, la șefii mai mari. Atunci ar fi trebuit să dea explicați despre numeroase incendieri fără autor din Borșa, despre cei 9 polițiști prinși de procurorii maramureșeni luând mită dar și despre alte cazuri grave din județul Maramureș.

ACTUALIZARE

IPJ Maramureș nu neagă informați dar nici nu confirmă! ”Echipa managerială a Inspectoratului este publicată pe pagina de internet a IPJ Maramureș” este poziția oficială a Poliției Maramureș.

Foto ZiarMM

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ: Un timișorean beat criță la volanul unui Audi a fugit cu poliția pe urme 55 km. Etilotest: 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat (VIDEO CAMERĂ BORD)

Vasile Dale

CĂLĂTORI NERVOŞI: Trenul accelerat Baia Mare – București, defect la 12 km de Baia Mare

Vasile Dale

MIREŞU MARE: Un băiat de 13 ani a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a intrat în conducta de gaze

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.