Aşa cum anunţam în urmă cu mai bine de o săptămână, comisar şef Liviu Constantin Grozavu şi-a depus o cerere pentru a fi transferat la Direcţia Generală Anticorupţie ca şef al serviciului Maramureş. Practic, Grozavu se întoarce pe funcţia din care a venit în fruntea poliţiştilor maramureşenilor.

Sursele noastre susţin că această cerere i-a fost aprobată ieri de ministrul de Interne.

Vă reamintim că în data de 27 august 2020 am publicat un articol în care explicam de ce Liviu Grozavu este încă inspector șef.

Acum să explicăm și motivul pentru care am spus mai sus că inspectorul șef este încă în funcție. Atunci surse din rândul polițiștilor maramureșeni ne-au șoptit că inspectorul șef Liviu Grozavu s-ar fi deplasat la București, la șefii mai mari. Atunci ar fi trebuit să dea explicați despre numeroase incendieri fără autor din Borșa, despre cei 9 polițiști prinși de procurorii maramureșeni luând mită dar și despre alte cazuri grave din județul Maramureș.

ACTUALIZARE

IPJ Maramureș nu neagă informați dar nici nu confirmă! ”Echipa managerială a Inspectoratului este publicată pe pagina de internet a IPJ Maramureș” este poziția oficială a Poliției Maramureș.

Foto ZiarMM

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.