Important

ÎNCURAJĂM ŞCOALA: 200 de ghiozdane echipate vor ajunge la tot atâţia copii nevoiaşi

Campania intitulată ÎNCURAJĂM ȘCOALA derulat de ”Helping Hands EUROPA” a ajuns la cea de-a doua ediţie, De 200 de ghiozdane complet echipate vor beneficia copiii nevoiaşi.

„Mă numesc Madalina Andrada T. am 29 ani sunt din județul Maramureș, loc Baia Mare am terminat studiile la Colegiu Tehnic Transilvania profilul HAIR STILIST.

De 8 ani am am ajutat mai mulţi oameni oferindu-le alimente, haine, jucării sau chiar i-am îndrumat să se angajeze. Dorința de a ajuta se trage din copilărie, deoarece nu am avut o situație financiara tocmai bună. Vin dintr-un mediu foarte sărăcăcios, mediu din care m-am ridicat dar nu l-am uitat. Au foste perioade când am mâncat din gunoaie, eram constrânsă să adunăm sticle și cartoane ca sa facă rost ”mami” de bani de mâncare.

La vârsta de 5 ani am avut un accident, ”am fost opărită cu apa fierbinte”, am stat timp de o luna la reanimare, perioadă de care îmi amintesc și le mulțumesc medicilor care s-au ocupat de mine.
Nu am avut posibilități, dar nu am renunțat la viață si nu am renunțat la școală. Am vrut să ajut si voi continua să îi ajut pe acei copii care sunt în aceeași dificultate, copii cu nevoi cât si familiile acestora.
Încă de la vârsta de 16 ani am început sa ajut aceste comunități cu haine, alimente, jucării, chiar si financiar. În urmă cu 3 ani am creat grupul facebook ”Helping Hands EUROPA ”. Acestui grup s-au alăturat și alți voluntari împreună cu care am reușit să aducem o clipă de fericire pe chipurile unor familii încercate de soartă, familii ce își doresc cu ardoare a ieși din acel mediu, din care am făcut si eu parte, familii care au înțeles faptul că o școlarizare te poate ridica pe culmile succesului.

Prima acțiune pe care am făcut-o pe grupul facebook ”Helping Hands EUROPA” a fost ACASĂ ESTE COMUNITATEA TA, am reușit să ajutăm 80 de familii cu alimente si bunuri de consum, rechizite școlare și multe altele.

A doua acțiune întreprinsă cu ajutorul voluntarilor sa numit ” MOȘ NICOLAE VINE LA TOȚI COPII”, o acțiune de succes, spun eu, deoarece am reușit sa ajungem sa împărțim cadouri la 800 de copii a trei comunități din Baia Mare.

În ianuarie 2019 am considerat oportun a ne întoarce la câteva familii greu încercate din campania ACASĂ ESTE COMUNITATEA TA pentru a readuce un impuls acestora.

Luna aprilie naște ideea FII IEPURAȘUL UNUI COPIL DE PAȘTE, idee dusă la capăt cu ajutorul voluntarilor prin care s-a reușit împărțirea de dulciuri și alimente unor copii greu încercați de soartă.
Tot în acea perioadă, stând de vorbă cu acești copii, am concluzionat dorința acestora de a merge la școală și de a fi tratați ca și copii normali. Așa ia naștere acest proiect intitulat ÎNCURAJĂM ȘCOALA.

În primă fază am reușit să strâng 20 de ghiozdane complet echipate si sa le ofer acestora.

Nu am vrut să mă opresc aici, din contră am cerut ajutorul mai multor comunități din Diaspora. Îmi doresc ca împreună să reușim a ajutam cât mai multi copii din România pentru a putea merge la școala si a le aduce un suport ulterior familiilor acestora.

Vreau ca acești copii sa nu fie lăsați ai nimănui, vreau ca acești copii sa nu mai abandoneze școala din diferite motive”, scrie Madalina Andrada T.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE FOTO, VIDEO: Două adolescente şi-au împărțit pumni și picioare în Parcul Mara din Baia Mare, în văzul colegilor

Vasile Dale

ACŢIUNI PE ŞOSELELE DIN MARAMUREŞ: Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 78.000 de lei

Vasile Dale

Referendum pentru declanșarea grevei generale în învățământ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.