BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

S-AU TREZIT ȘI CEI DIN DGASPC Maramureș: De n-ar fi presa, minorii ar fi abuzați fără remușcări și fără niciun stres

Având în vedere informațiile și imaginile apărute în spațiul public cu privire la două situații în care au fost implicați minori, în comuna Coroieni, respectiv localitatea Borșa, județul Maramureș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș face următoarele precizări:

Urmare a sesizării transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 13 ani a purtat o discuție cu caracter obscen și, totodată, i-au fost trimise același tip de fotografii de către un cadru didactic de la Școala Gimnazială Coroieni, o echipă din cadrul Serviciului Intervenție în Regim de Urgență în Domeniul Asistenței Sociale al DGASPC Maramureș s-a deplasat în cursul zilei de astăzi în comuna Coroieni, sat Drăghia, în vederea evaluării cazului. Specialiștii DGASPC Maramureș vor acorda servicii de specialitate atât minorei, cât și familiei acesteia. În funcție de concluziile evaluării, urmează ca instituția noastră să dispună măsurile legale care se impun.


Detaliile cazului aici:

Totodată, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș s-a autosesizat după ce, în mediul online, au apărut imagini în care un cadru didactic lovește mai mulți elevi într-o unitate de învătământ din localitatea Borșa, județul Maramureș. Cazul va fi evaluat de specialiștii din cadrul Serviciului Intervenție în Regim de Urgență în Domeniul Asistenței Sociale – Compartiment Intervenții în Situații de Abuz, Neglijare, Trafic, Migrație și Repatrieri, care vor oferi și servicii de consiliere elevilor respectivi.

Detaliile cazului aici:

Te-ar putea interesa si

Foto: Impact între două autoturisme la Borşa. O victimă

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Cine este bărbatul din Poienile de Sub Munte decedat în tragedia din Baia Mare provocată de un consătean

Vasile Dale

POTOP LA CURTUIUŞU MARE: Podeţe rupte, drumuri afectate. COD GALBEN de vreme severă în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.