BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Polițist local călcat cu mașina de un șofer care voia să fugă. Autorul este angajatul IPJ Maramureş

Un caz halucinant a avut loc ieri, 24 noiembrie, în municipiul Baia Mare. Un polițist local a fost transportat la spital după ce a fost călcat cu mașina de către un individ care încerca să scape.

Totul s-a întâmplat după ce un echipaj de la Poliția Locală a intervenit pe strada Mihai Eminescu din municipiu pentru a identifica un șofer ce a parcat neregulamentar în stația de autobuz. Ajunși la fața locului, s-au trezit cu un șofer recalcitrant care a refuzat vehement să prezinte actele.

La scurt timp, bărbatul s-a urcat în mașină și a demarat în trombă, trecând peste picioarele polițistului local. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță care i-a acordar primul ajutor victimei, apoi a transportat-o la spital.



Sursă info și foto: Baia Mare TVâ

Sursele vasiledale.ro susţin că şoferul în vârstă de 38 de ani este angajatul IPJ Maramureş, la popota unităţii. El practic nu este poliţist, ci angajat civil pe bază de contract. Aceleaşi surse susţin că şoferul fusese în piaţă şi îşi parcare aiurea maşina, iar la întoarcere i-ar fi spus poliţistului local că şi el este „poliţist”. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Baia Mare s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce ieri, 24 noiembrie, a accidentat un poliţist local pe strada Mihai Eminescu din municipiu.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că bărbatul ar fi oprit neregulamentar autoturismul proprietate personală, în stația destinată mijloacelor de transport public de persoane. Fiind abordat de polițistul local aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acesta a refuzat să se legitimeze, s-a urcat la volanul autoturismului și s-a pus în mișcare, moment în care l-a acroşat uşor pe poliţistul local. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale unde s-a constatat că nu necesită internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de  ultraj.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO/ACTUALIZARE: Grav accident rutier la Tulghieş. Cinci victime, una încarcerată

Vasile Dale

INTERVENŢIE SALVAMONT: Un adult și şase copii, căutaţi de salvamontişti după ce s-au rătăcit în zona Runcu. Unul este rănit la picior. Cei şapte au ajuns teferi la cabana Izvoare (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO CITITORI: Un autoturism a ars pe DN1C Baia Mare – Satu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult