Important

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, în acţiune pe domeniul public

708 controale au fost desfășurate de polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului. 1.095 de coșuri stradale au fost monitorizate, iar 64 de depozite abandonate, pe domeniul public, au fost identificate. De asemenea, la locurile de joacă au fost efectuate 166 de verificări pentru a se constata dacă există nereguli. Cinci verificări au fost
derulate la șantiere organizate unde s-a urmărit dacă sunt respectate regulile de depozitare a deșeurilor provenite din construcții. Tot polițiștii de la Biroul de Protecție a Mediului au depistat un autoturism care a fost parcat pe spațiul verde. Proprietarul mașinii a primit un avertisment.

În urma acestor controale și verificări au fost încheiate șase procese verbale de constatare unde s-au aplicat avertismente, după cum urmează: distrugere material dendrologic, abandonare deșeuri, parcare pe spațiul verde, lipsa unui contract de colectare a deșeurilor provenite din construcții. Polițiștii locali au aplicat și o amendă, mai exact 2.000 de lei, pentru necurățarea carosabilului.

Alte activități, monitorizarea video a următoarelor locații: Miron Costin (Nucului), Complex Ferneziu, Mărășești intersecție cu Republicii, Păltinișului intersecție cu Pășunii, Transilvaniei-zona Garaje, Bulevardul Traian nr. 25, Dimitrie Cantemir-zona OPC, Gării-capăt și Clinica Someșan.



Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE IJJ MARAMUREŞ: Jandarmii salvează o viaţă!

Redactie

CORONAVIRUS: A decedat gravida de 31 de ani din Şomcuta Mare

Redactie

Județul Maramureș, parte dintr-o campanie internațională de promovare marca Charlie Ottley

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult