BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Înfruntare cu ţipete şi urlete la Ardusat. Mascaţii abia au ţinut în frâu mulţimea adunată buluc la percheziţii

A fost scandal în Ajun de An Nou în localitatea maramureșeană Ardusat. Zeci de localnici de etnie rromă au ieșit în stradă după ce mascații de la Poliția Maramureș și cei de la Arme, Explozibili și Substanțe Toxice au efectuat percheziții la domiciliile unor persoane suspectate că ar deține și vinde ilegal artificii.

Oamenii s-au adunat fără să respecte nicio regulă din pandemie, au țipat și urlat cât i-au ținut gura, cerându-le explicații mascaților. Mai mult unii dintre ei au început să se îmbrâncească între ei încercând să ajungă cât mai aproape de polițiști.

Perchezițiile au continuat în baza mandatelor emise de Judecătoria Baia Mare localnicii fiind ținuți la distanță de mascați. La casă unui localnic a fost găsite 300 kg de articole pirotehnice în valoare de 9.000 de lei.

Click pe link pentru imagini video. Avertisment: limbaj licențios!

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/237641084404202

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Cel mai important ziar print al Maramureșului în CARANTINĂ. Jurnaliști confirmați pozitiv după o ședință de redacție (actualizare)

Redactie

FOTO: Impact nimicitor pe DN19 Livada – Sighetu Marmatiei. Trei răniţi, unul este resuscitat. Implicata o maramureseanca

Redactie

MOISEI: Tânăr agresiv şi scandalagiu, internat la Psihiatrie, la Sighet

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.