BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO / VIDEO: A intrat cu Audi-ul în vitrina unui magazin din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Un accident spectaculos a avut loc la primele ore ale dimineții de 1 ianuarie 2021, în jurul orei 3.30 pe strada Culturii din Baia Mare.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism Audi înmatriculat în Austria a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a urcat pe trotuar și s-a oprit în vitrina unui magazin. Din fericire în acel moment pe trotuar nu era nicio persoană.



Șoferul a rămas preț de câteva minute la volanul mașinii, apoi ar fi plecat liniștit. Cititorii noștri ne-au trimis imagini foto de la locul accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, la ora 3:30, pe raza municipiului Baia Mare s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit că un băimărean, în vârstă de 56 de ani, care conducea un autoturism dinspre Piața Revoluției, a pierdut controlul direcției de deplasare în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Culturii și a intrat în coliziune cu un imobil. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că avea o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Te-ar putea interesa si

38 de infracțiuni constatate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Redactie

FOTO: O maşină a luat foc pe o stradă din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV FOTO: ”DICTATURĂ” la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus. Mămică înjurată și îmbrâncită. Directoarea s-a baricadat în școală (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult