BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: INCENDIU ÎN BAIA MARE – O persoană a murit, iar alte 46 au fost evacuate din scara de bloc

Un incendiu puternic s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6:30, la un apartament de pe strada Vlad Țepeș din Baia Mare. Potrivit primelor informații, aproximativ 46 de persoane au fost evacuate din scara de bloc de către pompierii ajunși la fața locului.

Se intervine cu două echipaje de stingere și trei echipaje medicale.

În interiorul apartamentului în cuprins de flăcări, salvatorii au găsit o femeie de aproximativ 88 de ani, decedată.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi dimineață, la ora 6:19 minute, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că la un imobil de pe strada Vlad Țepeș a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști, echipaje din cadrul I.S.U., SMURD și SAJ Maramureș. Din nefericire, în imobil a fost identificată o femeie în vârstă de 88 de ani, fără semne vitale.

Cadavrul acesteia a fost transportat la morga Spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. În continuare se desfășoară activități de cercetare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Două echipaje de stingere și unul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au acționat în această dimineață la localizarea și lichidarea unui incendiu anunțat în jurul orei 06.20, într-o garsonieră de la parterul unui imobil situat pe strada Vlad Țepeș, din municipiu.

La intervenție au mai participat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și unul de prim ajutor E.P.A. din cadrul S.M.U.R.D., precum și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se afla, în garsonieră, în faza de ardere generalizată. În interior, pompierii au găsit proprietara, o vârstnică de 88 de ani, decedată. Pompierii au evacuat 42 de locatari din scara blocului, din cauza inundării acesteia cu fum.  

  Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii focului deschis în spații închise.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: X-FILES LA POIENILE DE SUB MUNTE – Localnicii sunt panicați după ce ”DIN CER” cade ceva inexplicabil

Vasile Dale

FOTO: Trei victime în urma unui impact între două autoturisme la Satulung

Redactie

FĂRĂ LICITAȚIE DAR CU DEDICAȚIE, ÎN PANDEMIE – Primarul PSD care a cumpărat în timpul stării de urgență zeci de mese de berărie și sute de scaune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.