BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: FAȚA NEVĂZUTĂ A PERCHEZIȚIILOR DIN ARDUSAT – Mascat de la IPJ Maramureș înarmat până-n dinți lovește cu piciorul un bătrân (actualizare)

Ieri v-am prezentat ÎN EXCLUSIVITATE imagini video de la perchezițiile pe care polițiștii maramureșeni sprijiniți de luptătorii de la Trupele Speciale și cei de la Arme, Explozibili și Substanțe Toxice au efectuat-o în baza unor mandate la mai multe persoane din Ardusat. V-am prezentat atât informațiile oficiale ale IPJ Maramureș, cât și faptul că polițiștii abia au putut ține piept localnicilor adunați buluc în zona respectivă.

Astăzi vă prezentăm fața nevăzută a intervenției. Totul în baza unor imagini video primite de la cititorii noștri din Ardusat, dar și în baza unor mărturii ale cititorilor noștri.

Adevăratul motiv de la care a izbucnit întreg scandalul este una foarte simplă, susțin oamenii: mașinile de poliție au sosit în Ardusat și în scurt timp curioșii s-au adunat. Niciunul dintre localnici nu purtau măști de protecție deși este obligatoriu acest lucru!



Polițiștii și-au dat seama de acest lucru și au încercat să îi trimită acasă. Conform localnicilor unul dintre polițiști l-ar fi lovit în zona pieptului, intenționat sau nu, pe un localnic cu patul puștii pe care o avea în dotare. În acel moment oamenii au început să vocifereze și să ceară explicații!

Imediat mai mulți mascați de la Serviciul Poliției de Intervenție Rapidă a IPJ Maramureș au făcut zid în stradă, cu puștile la piept. Unul dintre aceștia s-a îndreptat spre un bărbat (aproximativ 50-60 ani) căruia i-a aplicat o lovitură cu bocancul la nivelul tibiei. Lovitura a fost atât de violentă încăt bărbat a căzut pur și simplu în genunchi. Apoi s-a ridicat și cu ajutorul altor oameni a fost dus la distanță. Din acest momentul injuriile la adresa polițiștilor nu au mai contenit. Femeile zbierau și încercau să își oprească bărbații ca nu cumva să se ajungă la folosirea armamentului din dotare.

Trebuie să menționăm faptul că nu luăm apararea nici polițiștilor, dar nici localnicilor. Corect ni s-a părut să vă prezentăm ambele variante.

Avertisment: Limbaj licențios:

1. Localnicii care spun că polițiștii i-au lovit și ne-au pus la dispoziție și imagini video elocvente.

2. Polițiștii care, tot în baza imaginilor filmate de localnici, au încercat să calmeze spiritele. E drept, nu luptătorii SPIR, ci polițiștii simpli cel mai probabil de la Posturile de Poliție Ardusat și Fărcașa.

Click pe link pentru imagini video. Avertisment: limbaj licențios!

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/237641084404202

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea concretă în care s-a realizat intervenția polițiștilor la punerea în aplicare a mandatelor de percheziție domiciliară, iar la finalizarea acestora, dacă se va impune, se vor dispune măsurile legale.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SINUCIDERE LA PETEA: Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a spânzurat în timpul serviciului

Vasile Dale

URMARE PERCHEZITII: TREI SUSPECTI ARESTATI PREVENTIV DUPA CE CULTIVAU CANNABIS PE MALUL SOMELULUI

Vasile Dale

MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: După patru zile de luptă cu flăcările, nu mai există focare pe Toroioaga (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

melci,scoici,raci,craci ianuarie 3, 2021 at 3:53 pm

bravo politistilor,tot asa,dati ca la fasole in acesti nemernici ce-si vand jegurile pocnitoare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult