BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

DELAPIDARE ŞI ABUZ ÎN SERVICIU: Percheziții domiciliare. Vizată este poştăriţa din Cupşeni

Ieri, 04 ianuarie, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au executat simultan, două mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Cupșeni în cadrul unui dosar penal care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de delapidare și abuz în serviciu.
Cu ocazia efectuării celor două percheziții domiciliare și a activităților de documentare, investigare și cercetare efectuate până în prezent au fost identificate și ridicate mai multe documente care sunt utile în probarea activității infracționale a persoanei bănuite de comiterea faptei, o femeie de 27 de ani.
În cauză continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Lăpuș, în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale și a tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe podul peste Someş

Redactie

URMĂRIT INTERNAȚIONAL: Un sârb a fost prins de polițiști la Budești

Vasile Dale

ZBORURILE EXTERNE BAIA MARE – LONDRA ȘI BAIA MARE – MILANO vor fi operate sâmbătă și luni de pe AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult