Eveniment

S-A ALES CU DOSAR PENAL: S-a urcat băut la volan şi a lovit un biciclist

Aseară, 04 ianuarie, în jurul orei 22.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul București la intersecția cu strada Motorului s-a produs un accident rutier.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Baia Mare a condus un autoturism, iar la un moment dat ar fi accidentat un biciclist care nu era semnalizat cu elemente reflectorizante.

Biciclistul a susținut că nu a suferit leziuni corporale și că nu dorește să fie dusă la spital, după care a plecat de la fața locului neputând fi identificat de polițiști.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Percheziții în Maramureș la hoții de aparatură medicală stomatologică din Nancy, FRANȚA. Prejudiciul: 4,5 milioane euro

Vasile Dale

INCIDENT POIENILE DE SUB MUNTE: Cum a fost ingrijita fetița impuscata pana la sosirea SMURD-ului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Doi spărgători au fost prinși de polițiști. Emanuel Samuel a dat 7 lovituri și a fost arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.