BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Doi tineri i-au atacat pentru a doua oară gospodăria de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Acum în miez de noapte (ACTUALIZARE)

În luna septembrie a anului 2020 un băimărean ne-a pus la dispoziție imaginile video prin care demonstra cum doi tineri i-au pătruns în curtea gospodăriei de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Atunci cu tupeu i-au furat ziua în amiaza mare o bicicletă pe care o avea pe terasa casei.

De această dată camerele de supraveghere pe care le are amplasate au surprins momentul în care două persoane necunoscute pătrund în curtea casei, încearcă ușa casei, apoi se uită pe geam în interior.

Într-un final cei doi au furat de pe terasă trei perechi de pantofi de sport și o rolă cu instalație de iluminat pentru Crăciun.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În 03 ianuarie, ora 14.20, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui furt din curtea unui imobil din municipiu.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că două persoane au pătruns în curtea unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 1650 de lei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Guvernul Cîțu pedepsește 99,86% dintre elevi, doar pentru că 0,14% s-au infectat

Vasile Dale

EXCLUSIV: SCANDAL ÎN BAIA MARE – Proprietar bătut de chiriaș, fost bodyguard. Chiriașul susține că doar s-a apărat (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Autorul jafului de la un cazino din Vişeu de Sus a fost prins!

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.