BREAKING NEWSImportant

Trei strategii majore pentru județul Maramureș, în procedură de licitație

O nouă etapă majoră a fost atinsă în cadrul proiectului „Mara Strategy implementat de Consiliul Județean Maramureș, lansarea licitației pentru atribuirea contractelor de servicii privind elaborarea a trei strategii de importanță vitală pentru maramureșeni.

Astfel, zilele trecute a fost demarată procedura de atribuire a contractului de achiziție publică “Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș și elaborarea documentelor: Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în Județul Maramureș și Strategia Investițională a Județului Maramureș” aferent proiectului „Mara Strategy”, cod SIPOCA 556 / cod SMIS 126337 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cererea de proiecte POCA/350/2/1 (CP10/2018 pentru regiunile mai puțin dezvoltate) – ”Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”.

Cele trei documente strategice: “Actualizarea Planului de Amenajare a Teritoriului” și elaborarea „Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în Județul Maramureș” și „Strategia Investițională” reprezintă rezultate asumate în cadrul proiectului „Mara Strategy”, urmând să devină referințe majore în desfășurarea ulterioară a activității Consiliului Județean Maramureș și a perspectivelor de dezvoltare a județului.

Bugetul total alocat pentru această componentă din cadrul proiectului este de 709.212,00 lei, din care  pentru lotul 1– ”Servicii actualizare documente strategice suport – PATJ județ Maramureș” s-au alocat – 489.212,00 lei (fără TVA), pentru lotul 2 – ”Servicii elaborarea documentului Strategia de Dezvoltare și Promovare  a Turismului în Județul Maramureș”- 100.000,00 lei (fără TVA), iar pentru lotul 3 – ”Servicii elaborarea documentului Strategia Investițională a Județului Maramureș” – 120.000,0 lei (fără TVA).

Data limită pentru depunerea ofertelor este 24.02.2021, ora: 15:00. Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, anunț de participare simplificat nr. SCN1081612: https://e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100122553 

Valoarea totală a proiectului este de 3.967.941,55 lei și se derulează pe o perioadă de 30 luni.

Amănunte regăsiți la adresa www.marastrategy.maramures.ro 

Date de contact:
Dan Cocoşilă – Manager proiect
[email protected]

Gheorghe Paul Szaniszlo – Expert relaţii externe/comunicare [email protected]

Te-ar putea interesa si

BORȘA: Beat criță la volan prins de polițiști pe străzile orașului

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – Microbuz cu 12 călători lovit de un TIR în zona Rădeasa din Vișeu de Sus. Un minor și un bărbat au fost răniți (actualizare)

Vasile Dale

Băimăreancă bătută de soț. A ajuns la Spital cu un echipaj SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.