Maramuresul Istoric

BOGDAN VODĂ: Doi tineri reținuți. Au furat mai multe bunuri din interiorul unei locuințe

În data de 23 ianuarie a.c., ora 12.43, polițiștii din Bogdan Vodă au fost sesizați cu privire la producerea unui furt calificat pe raza comunei. Ajunși la fața locului, au constatat faptul că au fost sustrase mai multe bunuri din interiorul unei locuinței.
În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiștii din Bogdan Vodă, ieri, 9 februarie, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele a doi tineri bănuiți de comiterea furtului calificat.
Totodată, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară eliberat de Judecătoria Dragomirești, pe numele tinerilor de 19 și 25 ani din Strâmtura și Bârsana, suspecți de comiterea faptei.
În urma percheziției au fost recuperate bunuri provenite din comiterea faptei, în momentul de față prejudicial fiind recuperate în proporție de 90%.
În cauză, în cursul zilei de azi, 10 februarie, tinerii urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

URGENŢĂ APROAPE DE FRONTIERA CU UCRAINA: Intervenţie a salvamontiştilor pentru coborârea unui cioban bolnav (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: O femeie din Tg Lăpuș a murit după ce ar fi adormit cu țigara în pat. Incendiu violent și la Ruscova

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Soț și soție care mergeau spre biserică au fost spulberați ca niște popice de un șofer la Săcel – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.