Eveniment

Ionel Bogdan: Am desemnat membrii Consiliului de Administrație al SC Parcuri Industriale SA – profesioniști care vor gestiona cu succes acest proiect

Consiliul Județean Maramureș a demarat procedura de înființare a parcurilor industriale, iar Consiliul de Administrație al SC Parcuri Industriale SA, societate care se va ocupa direct de implementarea acestui proiect în județul Maramureș, a fost desemnat de către președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.

Membrii Consiliului de Administrație al societății Parcuri Industriale SA sunt:

  1. Ciprian Borșan – președintele și fondatorul Maramureș Business Club. Cu o experiență de peste 10 ani în organizații non-profit dedicate consolidării mediului antreprenorial, Ciprian Borșan este membru activ al Romanian Business Leaders, organizație reprezentativă a comunității de business din România.
  2. Daniela Stamatoiu – este membru în Consiliul Director al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș. Are peste 20 de ani de experiență în domeniul contabil, audit financiar și consultanță fiscală.
  3. Dan Parascineti – director de operațiuni Vertical Integration UACE (Universal Alloy Corporation Europe SRL), cu o vastă experiență, de peste 12 ani, în domeniul industrial aerospațial, dezvoltare industrială, integrare domenii noi de activitate în unitatea de business și transfer de activitate.
  4. Sorin Potânc – de peste 6 ani este consilier al proprietarului Aramis Invest SRL. Cu o experiență profesională de peste 40 de ani, a ocupat de două ori funcția de Secretar de Stat și a coordonat activități importante pentru companii de renume precum Petrom, Rompetrol și E-On.
  5. Dumitrița Lazăr – din partea Consiliului Județean Maramureș, are o experiență de peste 17 ani în domeniul juridic, practician în insolnență, iar în prezent este consilier în cabinetul președintelui CJ Maramureș.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a declarat: ”Consiliul de Administrație al societății Parcuri Industriale SA este format din profesioniști, oameni competenți, care vor munci pentru atragerea de investitori și pentru dezvoltarea acestui proiect esențial pentru dezvoltarea județului Maramureș. Am mare încredere în persoanele pe care le-am desemnat pentru coordonarea acestui proiect și sunt sigur că vor face tot posibilul ca în următorii ani să putem discuta despre parcurile industriale existente în Maramureș.

Consider că realizarea de parcuri industriale în Maramureș este unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Județean Maramureș, pentru că doar prin atragerea de investitori la noi în județ, vom ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri și a economiei pe plan local, prin crearea de noi locuri de muncă. Ne dorim ca prin implementarea acestui proiect să creștem calitatea vieții pentru toți maramureșenii, la ei acasă”.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Un depozit de furaje din Mireşu Mare s-a făcut scrum

Vasile Dale

A murit Claudiu Pop, actorul maramureșean care a slăbit 80 de kilograme într-un an

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Grav accident la Hideaga. Mașina unei șoferițe din Satulung a fost lovită de un tir și aruncată în alte două mașini. 4 victime, inclusiv fiul acesteia în vârstă de 5 ani (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.