BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

8 MARTIE FATAL: Un jandarm din Maramureș a murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod la Buneşti (foto, video)

Veste tristă pentru jandarmii maramureşeni. Un camarad şi-a pierdut viaţa într-un accident care avut loc luni seară, în jurul orei 22.30, în localitatea Bunești. A intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod, impactul fiind fatal pentru acesta, potrivit unor surse judiciare.

„La data de 8 martie a.c., în jurul orei 22.30, pe DN1C, în localitatea Bunești a avut loc un eveniment rutier în urma căruia conducătorul autoturismului a decedat.

Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod”, a transmis IPJ Cluj.

„Un jandarm a murit înainte de pensionare într-un accident rutier în localitatea Bunești, jud. Cluj lângă centura ocolitoare Gherla, aseara la 22.14. Gălătus Mircea a fost jandarm profesionist în cadrul compartimentului ordine și siguranță publică. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!!!”, anunţă jandarmii maramureşeni.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un fotbalist din Baia Mare în lotul național al României U19 cu care se va ataca Euro U1

Vasile Dale

BAIA SPRIE: Explozie urmată de incendiu. O femeie s-a ales cu arsuri grave (ACTUALIZARE)

Redactie

„Zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, distinși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: „Să fiți în continuare pe primul loc, așa cum vreau eu să pun Baia Mare pe primul loc!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.