Maramuresul IstoricRecomandate

PRELUARE SIGHET247: În timp ce Guvernul amenință bugetarii de rând cu tăieri de sporuri, alții se lăfăie. Fostul primar Horia Scubli a primit de la Ocolul Silvic un premiu de pensionare de peste 20 mii euro


Dacă erați curioși cu se mai ocupă fostul primar Horia Scubli, vă răspundem noi. Tocmai ce s-a pensionat din funcția de șef de ocol silvic. După ce a plecat cum a plecat din Primăria Sighet în urmă cu cinci luni, lăsând în urmă „mărețe” realizări, acesta și-a reluat fostul loc de muncă: șef de ocol silvic.

După nici patru luni de revenire la șefie, marele inginer în lemn s-a și pensionat. Și nu oricum! Ca orice bugetar de lux care se respectă, pentru a le face în ciudă bugetarilor de rând, acesta a încasat un premiu de pensionare susținut de statul român în sumă de 91.000 lei!!! La aceștia s-au mai adăugat și alte sume sub formă de premiu din partea sindicatului etc., sume deloc de neglijat.

Am aflat că cu ocazia pensionării, fiind larg la buzunar, Horia Sculbi și-a invitat colegii de birou la un mini chef de good-bye, aducând în acest sens trei pizza la cutie, câteva sucuri de calitate îndoielnică și apă minerală no-name, precum și o sticlă de whiskey, rămasă probabil de pe când era primar.



Atât mai lipsește ca statul român să îi mai încununeze cariera cu o pensie specială ca urmare a faptului că acesta a ocupat preț de un mandat funcția de primar al mun. Sighet.

Toate cele bune și pensie lungă să aveți, d-le Horia Scubli!

Sursa Sighet247

Te-ar putea interesa si

FOC LA SIGHET: Incendiu la o anexă de pe strada Izei

Vasile Dale

ATENȚIE ȘOFERI: Drumul județean 109F între localitățile Baba (Maramureș) și Poiana Blenchii (Sălaj) este închis

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – Recidivistul care a fugit de poliție a fost prins și reținut de Biroul Poliției Rutiere Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult