Maramuresul Istoric

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Acțiune împreună cu RAR desfășurată de polițiștii din Sighetu Marmației, dosare penale pentru doi şoferi certaţi cu legea

Ieri, 23 martie, polițiștii rutieri în cooperare cu Registrul Auto Român au executat o acțiune pe linie de stare tehnică în Sighetu Marmației.
În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru control 30 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 5.600 lei.

Ca măsură complementară s-a dispus retragerea a patru certificate de înmatriculare, a două plăcuțe de înmatriculare și au fost reținute două permise de conducere pentru depășire neregulamentară.

Două dosare penale pentru infracțiuni rutiere

În noaptea de 23/24 martie, ora 01.20, polițiștii, au oprit pentru control pe strada Arinului din Baia Sprie un autoturism, condus de un bărbat de 33 ani din Coltău.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.
Totodată, în 21 martie a.c., polițiștii din Vișeu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale produs între două autovehicule, pe strada Republicii din oraș, unul dintre conducătorii auto părăsind locul producerii accidentului înainte de sosirea echipajelor de poliție.
În urma verificărilor efectuate, ieri, 23 martie, polițiști au identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul rutier, respectiv un tânăr de 27 ani din Bogdan Vodă, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

POIENILE DE SUB MUNTE: Doi maramureșeni coborau cu țigări de contrabandă în valoare de un miliard de lei vechi de pe granița cu Ucraina (FOTO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Percheziţie domiciliară, ţigări şi parfumuri contrafăcute la o casă de pe strada Gheorghe Şincai

Redactie

SĂRBĂTOARE: Hramul Bisericii „Sf. Voievod Ştefan cel Mare” din incinta Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.