BREAKING NEWSRecomandate

(ACTUALIZARE) FOTO: ”Noaptea ca hoții?” Ora 23.38 – Ce căuta în birourile direcțiunii Școlii Generale ”Lucian Blaga” directoarea ce fusese deja demisă de ISJ Maramureș?

Așa cum spuneam și în urmă cu două zile, Școala “Lucian Blaga” din Baia Mare a cam devenit  în ultima vreme stat în stat. Cu toate că în 1 aprilie 2021, Inspectoratul Școlar Maramureș a emis decizia 821 de încetare a detașării în funcția de director la Școala Generală ”Lucian Blaga” Baia Mare a dnei profesor Popovič, în seara aceleași zile se pare că fosta directoare era în incinta unității de învățământ.

Cine a lăsat-o să stea până târziu în noapte în fostul birou? Ce căuta acolo? A semnat acte? A folosit ștampila instituției fără să mai aibă acest drept?

Deocamdată nimeni nu știe. Noi așteptăm răspunsuri pentru că opinia publică trebuie să știe dacă în această perioadă nu cumva s-au ”pus la punct lucruri și documente”. Credem că tărie că întrebările sunt legitime pentru a evita orice fel de speculație a arhicunoscutului strigăt al românilor care au protestat pentru democrație în România: ”Noaptea ca hoții”!



Răspunsul comunicat de ISJ Maramureș

Un lucru este cert: Inspectoratul Școlar Maramureș face verificări. ”Este în curs de verificare situația referitoare la prezența în unitatea de învățământ ieri, 1.04.2021, până la ora 23.00, a doamnelor Popovič , Petcaș și Hosu” ne-a transmis astăzi biroul de presă al ISJ Maramureș.

ACTUALIZARE – DREPT LA REPLICĂ (click pentru a-l vizualizare)

CITEȘTE ȘI (INCLUSIV DREPTUL LA REPLICĂ)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Urmărire în trafic şi bătăi crunte la Borşa. Polițiștii nu au reușit să oprească două autoutilitare pe DN18 (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO: Un motociclist ENDURO a intrat într-un copac. O creangă i-a străpuns femurul piciorului

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: MUNȚII MARAMUREȘULUI – Rezervația Protejată Poiana cu Narcise Tomnatesc Sehleanu distrusă metru cu metru de inconștienți. Nimeni nu intervine

Vasile Dale

6 mesaje

mo aprilie 3, 2021 at 7:37 am

Intrebarea in sine e buna. Dar am eu una mai buna: De ce nu a sunat la politie in acel moment cel/cea ce a facut poza? Numai papagali sunt implicati in rafuiala asta de tate(cu a normal)? Nu-i de mirare ca pana si elevii sunt satui inca de la varste fragede de astfel de specimene si ii bontanesc pe cate unu..

Raspunde
Nue aprilie 3, 2021 at 3:16 pm

Fiindcă îl amendau că ce caută pe strada, tovarășe. Poate ai uitat că e limitată ora de a iesi. Nu toată lumea are soț polițist, ca doamna Petcaș, să-și permită să incalce legea. Poate se sesizează din oficiu IPJ

Raspunde
mo aprilie 4, 2021 at 4:50 pm

Serios? Nu mai spune. Eu cred ca nu avea sange in instalatie sa-si asume sesizarea! Nu e nevoie sa te prinda politia la fata locului cand faci o sesizare tantalaule! Ai sunat ai dat de stire si ai plecat… Apelurile sunt intregistrate, nu cred ca-si risca vreun politist serviciul, asa cum se plang ei ca-s prost platiti, pentru a acoperi posibile fapte penale.
Tovaras!? Multumesc frumos n-am nevoie de asa tovarasi imbecili pe langa ograda..

Raspunde
Nue aprilie 3, 2021 at 4:27 pm

Pentru corecta informare: cele trei, colege de budoar, însoțite de a patra, lidera de sindicat FSLI, au avut si mașinile in curtea școlii, crezând că nu le vede nimeni.
Au încărcat la greu în mașini documente, au șters date din calculatoarele angajatelor de la secretariat, etc în încercarea de ași acoperi INFRACȚIUNILE cu banul public, virat de șeful de budoar, pe numele de scenă ,,EDIL – 7 ani cu executare vinerea viitoare”. In mârlănia lui, acest Kake Liniuțe, nici măcar nu le-a învățat toate gamele muzicale pe care flautul lui fermecat le poate rezona, mulțumidu-se să le ,, biciuiască” peste fese si față, fapt care a determinat tembelizarea lor, astfel explicandu-se gestul infractional din aceea noapte.

Raspunde
mo aprilie 4, 2021 at 5:00 pm

O poza nu vrei sa ne dai cu cele vazute? Ca pentru poze nu se da amenda! Sau doar ai uitat sa-ti iei medicamentele si aberezi pe-aici! Esti ceva ofticat ca n-ai primit si tu pruna? Stii multe despre ce se intampla la acea scoala, daca te-ai ocupa sa inveti si gramatica de la unele profesoare ar fi grozav, dar probabil ca nu lectii de romana cauti tu pe-acolo…

Raspunde
Bae aprilie 4, 2021 at 8:57 am

Nimic mai adevarat. Din aceasta „gloata” mai face parte si contabila unitatii care a luat parte la infractiunile si abuzurile pe care fosta directoare le-a facut atata timp cat s-a aflat la conducere. Toate trebuie sa raspunda pentru toate infractiunile comise alaturi de „fosta”. Ar trebui sesizate toate organelele competente, pentru ca atatea infractiuni s-au comis in aceata scoala incat nu se poate imagina. Toate se pot dovedi daca se vor demara controale de catre organelele competente. Astfel poate se linisteste si edilul mult iubit in a mai proteja PENALI in functii de conducere.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult