BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV SURSE – ÎNCĂ UNUL: Antonio, reținut în timp ce voia să plece din țară. Este suspect în dosarul polițistului local bătut în stradă!

Informații pe surse ne parvin din rândul anchetatorilor referitoare la știrea publicată în exclusivitate de site-ul nostru în data de 7 aprilie 2021 în care vă prezentam informații în premieră despre bătaia încasată de un polițist local din Baia Mare. Acesta era în timpul liber, la volanul autoturismului personal și se întorcea spre casă alături de soție.

La momentul respectiv v-am prezentat și imaginile întregului scandal surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Unul dintre agresori a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile. Ceilalți doi suspecți au dispărut fără urmă.

Polițiștii îi căutau pe cei doi, unul dintre aceștia ne-a contactat să ne infirme informația conform căreia ar fi participat la agresiune. ”Sursele tale își bat joc de tine, crede-mă ce îți spun”, a fost răspunsul acestuia.

Iată că bănuielile noastre s-au adeverit astăzi când băimăreanul s-a prezentat la un punct de trecere al frontierei cu Ungaria pentru a pleca din România. Ce nu știa Antonio este faptul că polițiștii îl dăduseră deja în consemn la frontieră. Drept urmare a fost imediat reținut pentru 24 de ore și adus sub escortă în arestul IPJ Maramureș. Mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Să mai spunem că încă un individ implicat în scandal – un minor – este căutat de organele de poliție.

vom reveni cu informații oficiale

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: Bătaie cruntă filmată în fața unui club din Cluj-Napoca. Nouă francezi și-au împărțit pumni și picioare, chiar sub ochii bodyguarzilor

Redactie

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Carambol între Ilba şi Cicârlău, două victime, trafic blocat

Redactie

AȚI VĂZUT-O? O tânără maramureşeancă a dispărut de la domiciliul ei din Franţa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.