BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Mama criminală a mărturisit tot în fața procurorilor. Necropsia copilașilor a fost cruntă pentru anchetatori. Femeia este internată la Psihiatrie adulți Sighetu Marmației

Revenim cu informații obținute pe surse din rândul anchetatorilor despre dubla crimă petrecută ieri în satul maramureșean Rușor. Acolo, o femeie de 28 de ani și-a ucis copilașii în vârstă de 4 luni, respectiv un an și 8 luni, cu o cruzime greu de descris în cuvinte.

După oribila faptă femeia și-a sunat soțul și, calmă, i-a povestit că i-a aruncat pe micuți de pământ. Omul a cerut ajutor însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viețile.

Astăzi, la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a avut loc necropsia celor două cadavre. Anchetatorii cu greu au putut face față imaginilor. Necropsia a stabilit fără echivoc faptul că micuții au avut parte de o moarte extrem de violentă.

Pe de altă parte, procurorii au audiat-o pe femeie. Aceasta a povestit tot ce a făcut, pas cu pas. Ea susține că a avut o criză de furie și în acel moment a comis oribilele fapte. După audiere procurorii au dispus internarea acesteia la secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize neuropsihiatrice de specialitate. Practic, medicii trebuie să stabilească dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Să mai spunem și faptul că procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

știre în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Granița externă a UE, misiune extremă pentru polițiștii de frontieră maramureșeni. Patrulare prin viscol, ger năprasnic și nămeți de peste un metru

Vasile Dale

BĂIUŢ: Comuna din Maramureș, fără medici de familie. De bolnavi se ocupă o singură asistentă

Redactie

FOTO: Impact între un taximetru şi o motocicletă pe bd. Traian

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.