Maramuresul Istoric

POIENILE IZEI: Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale

Ieri, 2 iunie, la ora 22.20, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au oprit pentru control pe D.J. 186, pe raza localității Poienile Izei, o autoutilitară.
Polițiștii au identificat la volanul autoutilitarei un bărbat de 32 ani din Șieu, care se deplasa din direcția Poienile Izei în direcția Șieu. În urma verificării permisului de conducere polițiștii au constatat faptul că acesta prezintă suspiciuni în ceea ce privește autenticitatea.
Polițiștii au procedat la verificarea conducătorului auto, ocazie cu care au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Te-ar putea interesa si

VESTE BUNĂ: SUBSTATIA DE AMBULANŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE

Vasile Dale

FLAGRANT: Un puștan din Săliștea de Sus, interceptat de poliție după ce a vândut o armă cu aer comprimat în Bârsana

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Pârtia de schi de la Borșa, în prezent cea mai importantă investiție în turism din România, finalizată în această toamnă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.