BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IMAGINI INTERZISE PERSOANELOR SENSIBILE: Vă prezentăm o nouă filmare a nenorocirii de la VIVO MALL Baia Mare, o filmare care îți dă fiori. Denisa a fost înmormântată astăzi

Revenim asupra accidentului produs sâmbătă seara în zona mall-ului din Baia Mare, atunci când șoferul unui autoturism BMW a spulberat doi tineri, soț și soție, ce se aflau în stația de autobuz.

Avem o nouă filmare a nenorocirii care a trimis în mormânt o tânără de 20 ani iar pe soțul acesteia l-a rănit grav. Bărbatului în vârstă de 23 ani i se va amputa mâine piciorul la Spitalul de Chirurgie Generală din Cluj Napoca. Denisa a fost astăzi înmormântată în satul natal, Trestia.

Pe de altă parte știți deja că șoferul în vârstă de 20 ani a fost pus în libertate de către judecătorii băimăreni. Din acest motiv încă de ieri băimărenii s-au adunat în fața Palatului de Justiție din Baia Mare unde au protestat în tăcere și au aprins o lumânare pe scările instituției în memoria Denisei. Proteste se anunță în continuare în fața Palatului de Justiție din Baia Mare în zilele de joi, vineri și duminică.

Astăzi șeful Serviciului Poliției Rutiere Maramureș, comisar șef Dorin Gherman a declarat la postul de televiziune TL Plus Baia Mare faptul că tânărul șofer al autoturismuliui BMW de la obținerea permisului de conducere și până la momentul tragediei a fost sancționat contravențional de trei ori (o dată pentru depășirea limitei de viteză, o dată pentru lipsa actelor asupra lui, o dată pentru depășire neregulamentară) și i-a fost reținut o dată permisul de conducere pentru 30 de zile.Totodată, a adaugat comisarul șef Dorin Gherman, șoferul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Să mai spunem și faptul că procurorii băimăreni au contestat decizia Judecătoriei Baia Mare de a-l pune pe șofer în libertate. Această contestație se va judecata în cursul zilei de vineri 9 iulie 2021 la Tribunalul Maramureș.

Filmare nouă

Filmarea dintr-un alt unghi

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / ACCIDENT PE STR. A. MUREŞANU: Femeie lovită de o maşină în timp ce traversa strada

Redactie

FERNEZIU: O familie formată din patru persoane, intoxicată cu ciuperci (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Centrul de Vaccinare din Baia Sprie devastat cu bâte de mai mulți indivizi în Ajunul Crăciunului. Bătaia a continuat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

mo iulie 8, 2021 at 8:52 am

Mda.. este o vorba: de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Poate orele de fizica de la scoala ar fi mai interesante daca s-ar preda lectii/face experimente despre care-i diferenta dintre propulsie si „tractiune”. Lucruri pe care cu siguranta i-ar ajuta in viata pe astia mai slabi de inger.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.