BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Galerie foto / VIDEO: Vișeu de Sus lovit de viitură. Se intervine în ajutorul oamenilor

Furtuna abătută asupra orașului Vișeu de Sus a creat mari probleme localnicilor. Viiturile formate în munți au ajuns în zonele locuite iar pâraiele, văile sau șanțurile nu au mai putut face față cantității uriașe de apă.

”Împreună cu domnul primar, Vasile Coman, ne-am deplasat în această după-masă în toate zonele afectate. Din nefericire, sunt lucruri pe care nu le putem controla, iar unul dintre acestea este forța naturii. Ce putem face însă, este să vă asigurăm de faptul ca vom pune la dispoziție utilaje pe tot parcursul nopții pentru a remedia pagubele și a sprijini cetățenii afectați de precipitațiile abundente de astăzi.

Vom fi în teren atâta timp cât va fi nevoie, până ne vom asigura că toți cetățenii orașului nostru sunt în siguranță, iar căile de acces sunt deblocate” a declarat Marius Grad, viceprimar Vișeu de Sus.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Inspectoratul Școlar Maramureș răspunde punctual la acuzațiile grave de la Grădinița ”Otilia Cazimir” din Baia Mare

Vasile Dale

BĂTAIA DE JOC CONTINUĂ – Comuna Recea a intrat în CARANTINĂ. Locuitorii au aflat la ora 12.08 prin RO-ALERT că de 8 minute sunt carantinați. CJSU Maramureș a tăcut mâlc

Redactie

EXCLUSIV: Al 18-lea decedat de la începutul războiului – Un ucrainean găsit mort în albia râului Tisa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.