BREAKING NEWS Eveniment Maramuresul Istoric Recomandate

Galerie foto: S-a prăbușit podul iar traficul rutier pe DN17C Săcel – Moisei a fost închis. Vezi varianta ocolitoare

Precipitațiile abundente, sub formă de ploaie căzute în zona localității Săcel, au contribuit la creșterea debitelor văilor și pâraielor de pe versanți care s-au revărsat și au afectat un podeț și carosabilul drumului național 17C.

Prefectul Vlad-Emanuel Duruș s-a deplasat la fața locului pentru a constata efectele produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase.

Președintele CJSU Maramureș, a declarat: ”Circulația rutieră pe DN 17C, între localitățile Săcel și Moisei a fost închisă. S-au făcut demersurile necesare la Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj pentru începerea în regim de urgență a lucrărilor de reperații la podeț și la drumul național. Traficul rutier este deviat pe ruta: drumul județean 188, Bogdan Vodă – drumul național 18 Vișeu de Jos – Moisei”.

Pentru punerea în siguranță a traficului rutier drumul va rămâne închis în zona afectată până la finalizarea lucrărilor la infrastructura rutieră, a mai precizat prefectul de Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa

EXCLUSIV: Pasager prins cu droguri la îmbarcarea pe zborul Tarom Baia Mare – București Otopeni de pe Aeroportul Internațional Maramureș

Vasile Dale

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Razie în mai multe localuri din Centrul Vechi al Băii Mari (galerie foto/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat mai multe pachete cu ţigări şi medicamente ce urmau a fi comercializate ilegal (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult