BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV SURSE – PERCHEZIȚII: 4 tineri și o femeie din familia Drăgan-ilor săltați de ofițerii antidrog (ACTUALIZARE)

Descinderi ale ofițerilor antidrog de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog din Maramureș în Baia Mare. Sursele noastre susțin că unul dintre copiii familiei Drăgan ar fi fost prins cu droguri. Imediat mascații au descins la domiciliul familiei acestuia, numai că acolo nu s-ar fi găsit substanțe interzise.

Totuși atât tânărul cât și o femeie (mama acestuia, conform surselor noastre) ar fi fost ridicați și duși la audieri.

Aceleași surse judiciare ne-au precizat și faptul că fratele celui ridicat, Antonio (cel implicat în scandalul și agresiunea cu polițistul local din Baia Mare petrecut pe strada Grănicerilor) ar fi fost indentificat și săltat cu toate că acesta inițial ar fi fugit, ascunzându-se. Și acesta ar fi fost dus la audieri (el mai fost arestat preventiv în cazul scandalului cu polițistul local).

UPDATE

Dar cine sunt cei săltați? Pe surse, firește: Lina, Antonio, Florin, Radu și concubina acestuia, Renata. Cei 5 au fost reținuți pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Mâine, conform informațiilor noastre, ofițerii antidrog ar intenționa să îi prezinte magistraților cu propunere de arestare preventivă. (foto arhivă)

CITEȘTE ȘI:

ACTUALIZARE

Ieri, 22 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județele Maramureș și Satu Mare și au pus în executare două ordonanțe de percheziție auto.

În cadrul acțiunii, au fost vizate mai multe persoane bănuite că ar fi fost implicate într-o rețea de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 142 de pliculețe cu substanță albă, pulverulentă și substanță vegetală, de culoare verde, susceptibile de a avea un efect psihoactiv, 1.835 de pliculețe din material plastic transparent, prevăzute cu ziplock și 52.556 de lei.

De asemenea, polițiștii au ridicat trei grindere, șase telefoane mobile, nouă cartele SIM, un laptop, o pipă și mai multe recipiente, o pungă din material plastic, neagră, care conținea cinci perechi de mănuși, 13 sticluțe și 15 pungi din hârtie (o pungă din hârtie care conținea o substanță vegetală de culoare verde) și alte obiecte și înscrisuri care ar avea legătură în cauză.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- B.T. Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea un efect psihoactiv.

Față de cinci persoane bănuite, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și polițiști din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Satu Mare și Sălaj.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

La operațiune au participat jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

REŢINUT DE POLIŢIŞTI: Un tânăr din Cerneşti, bănuit că a furat bani şi bijuterii din mai multe locuinţe din Baia Mare

Vasile Dale

PROCURORII AU DECIS: Tânărul care a urcat cu maşina pe trotuar şi a omorât două persoane, arestat preventiv pentru 30 de zile

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Băiețel de 12 ani rănit într-un fier ieșit din trotuar în parcul Mara din Baia Mare. Părinții dau în judecată Primăria Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.