Important

PENTRU SIGURANŢA TURIŞTILOR: „Mâna curentă” spre Creasta Cocoșului reabilitată…

O noua zi plina la capatul careia salvatorii montani angajati, voluntari si aspiranti ai SPJ Salvamont Maramureș au finalizat reabilitarea, inlocuirea portiunilor deteriorate si degajarea accesului pe poteca de pe traseul turistic care duce la Creasta Cocoșului.
Consiliul Județean Maramureș a reacționat extrem de rapid asigurand alocarea fondurilor necesare in momentul in care s-a transmis informarea privind situația jalnică in care se afla o porțiune de aproximativ 150 – 200 metri din rezervatia naturală Creasta Cocosului.
Datorita unor cauze naturale mâna curentă era deteriorată, in multe locuri fiind căzută, iar resturile puteau afecta integritatea turiștilor aflati in numar tot mai mare pe traseul de Creastă.
Astazi dupa ce toate cele necesare au fost achiziționate intr-un timp foarte scurt, salvatorii montani impreuna cu membrii ai CJ Maramures, reprezentati de dl Radu Trufan- Vicepreședinte al CJ si Dan Carpov, acestia lucrând cot la cot cu echipele pe tot parcursul zilei, au reușit sa finalizeze schimbarea si instalarea „mâinii curente”.
Săptămâna viitoare toata „mâna curentă” schimbată va fi tratată.


Felicitări tuturor celor implicați in acest proiect care vine in sprijinul siguranței turistilor care ne viziteaza frumoasele locuri.
Mulțumiri Consiliului Județean Maramureș pentru rapiditatea cu care a facut posibilă aceasta intervenție care cu siguranță va fi extrem de apreciată de toți cei care aleg sa parcurgă acest minunat traseu turistic.

Te-ar putea interesa si

Program pentru mamele cu bebeluși din Pirita, care se află într-o situație de maximă vulnerabilitate

Redactie

Trei motive să îți petreci concediul de vară la Ștrandul Termal Tășnad

Vasile Dale

Podium pentru pompierii maramureşeni la concursul internațional “Scări”, organizat la Satu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.