BREAKING NEWS Eveniment Maramuresul Istoric Recomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Repedea. Flăcările au mistuit un grajd și un șopron (actualizare)

Pompierii civili din Repedea și Poienile de Sub Munte au intervenit azinoapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Repedea. În sprijinul acestora au venit și echipajele pompierilor militari din Vișeu de Sus cu mai multe autospeciale. Totodată zeci de localnici au făcut un lanț uman și au dat din mână în mână gălețile cu apa în speranța că vor stinge vâlvătaia.

Flăcările au cuprins o bucătărie de vară, un șopron și un grajd. Aproape trei ore s-au luptat forțele de intervenție cu vâlvâtaia însă construcțiile nu au mai putut fi salvate de flăcările violente. O butelia de gaz a fost scoasă în ultimul moment evitând astfel producerea unei explozii.

Cauza izbucnirii focului urmează a fi stabilită la fel și valoarea pagubelor materiale.

UPDATE: Flăcările au mistuit în proporție de 80% adăpostul de animale în suprafață de 38 mp. Cauza: scurt-circuit la un cablu de frigider. Pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere și un echipaj SMURD. Alte două echipaje au aparținut pompierilor civili SVSU Poienile de Sub Munte și Repedea.

Te-ar putea interesa

CONDAMNAT DEFINITIV: 13 ani de închisoare pentru băimăreanul care a intrat intenționat cu un camion într-o mașină de poliție. Cursa nebună, oprită cu 20 de focuri de armă

Redactie

FOTO/VIDEO: SNPR DECUS MARAMUREȘ – Un zâmbet de fericire pe chipurile copiilor și bătrânilor nevoiași din Maramureșul Istoric

Redactie

Deputatul Adrian Todoran (PMP): ”Toate sălile de sport trebuie redeschise. Pentru sănătatea noastră”

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult