BREAKING NEWSEveniment

În weekend: 60 de polițiști de la rutieră pe șosele. Bilanțul: 62 permise reținute, 3 persoane decedate în accidente rutiere

În perioada 13-15 august, poliţiştii maramureşeni au organizat acţiuni pentru verificarea respectării legislaţiei în vigoare la regimul rutier.

Activităţile poliţiştilor s-au desfăşurat pe raza întregului judeţ.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către cei aproape 60 de polițiști maramureșeni angrenați în acțiuni, din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, au fost oprite pentru control 485 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 479 de sancțiuni contravenționale, din care 453 pentru abateri la O.U.G. 195/2002.

De asemenea, în perioada menţionată au fost constatate patru infracţiuni rutiere și nouă de altă natură. În toate cazurile în care au fost constatate infracţiuni, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Tot în această perioadă au fost reţinute 62 de permise de conducere, din care nouă pentru conducere cu alcoolemie și 29 pentru depășirea vitezei legale. Totodată, au fost reținute 27 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA CICÂRLĂU / ACTUALIZARE: Trei maşini implicate, trei victime. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Ucraineni atacați cu pietre după ce au lovit cu mașina un copil de 10 ani, în Dej

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: În comă alcoolică, un băimărean a ajuns cu maşina în boscheţi (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.