BREAKING NEWSNationalRecomandate

Prefectul ”tilicar” Duruș ce a transformat Prefectura în studio foto pleacă acasă. Câțu demite tot USR-istii. USR-PLUS-AUR au depus moțiunea de cenzură

Cascadorii râsului în România. Penibilitate dusă la extrem de neo-marxiștii de la USR-PLUS. Aceștia au semnat moțiunea de cenzură pe care AUR a redactat-o.

Cum se va reflecta acest lucru la nivelul județului Maramureș. Dacă toate cele scrise de presa centrală sunt adevărate, atunci premierul Câțu va demite toți funcționarii publici, demitari etc etc ce au fost puși politic în funcții de către USR-PLUS.

În consecință, prefectul ”tilicar” Duruș VA FI DEMIS. Astfel, Prefectura Maramureș transforamtă în studioul foto de ”tilicarul” numit în funcția de prefect va pleca acasă. Alături de el, clar va pleca și ”iubita” adusă de la București de ”tilicar” (oare Agenția Națională de Integrate chiar doarme?), dar și ”fotograful feisbucist”.



Declarațiile celor de la USR-PLUS și AUR

Fiecare membru al coaliției și-a menținut punctul de vedere referitor la situația în care se află coaliția. Cei de la PNL au spus că rămân alături de premierul Florin Cîțu. Noi am transmis că acesta nu mai are încredere, urmare și a votului Comitetului Politic, peste aproape 400 de lideri din USR PLUS au confirmat lucrul acesta.

Pe cale de consecință, în aceste clipe tocmai a fost depusă moțiunea de cenzură, calea parlamentară prin care sperăm, în termen cât mai scurt, să avem un nou premier și coaliția să poată să meargă mai departe”, a declarat Dan Barna.

”Am încercat în ședința de coaliție să convingem colegii noștri de coaliție că un Guvern ca să funcționeze are nevoie de un prim-ministru care cultivă încrederea. Colegii noștri au insistat să îl susțină pe Florin Cîțu. În consecință, folosim procedura aceasta parlamentară, pentru a ajunge în situația în care să putem să lucrăm cu un alt prim-ministru.

Intenția noastră este să continuăm într-o formulă cu PNL și cu UDMR. Nu avem nicio intenție să intrăm într-o altă formulă guvernamentală”, a declarat Dacian Cioloș.

Dan Barna a spus că, săptămâna viitoare, își vor depune și demisiile.

„Eu am promis românilor că îl vom da jos pe Florin Cîțu”

Nu îi mai dorim pe cei de la USR într-o viitoare configurație parlamentară și acest lucru trebuie clar spus.

Eu am promis românilor că îl vom da jos pe Florin Cîțu și nu mă cantonez într-un punct sau într-o virgulă. Trebuie să îl dăm jos pe Florin Cîţu prin votul parlamentarilor aleși democratic în decembrie 2020.

Noi avem strânse peste 120 de semnături. Eu sunt gata”, a spus George Simion, co-preşedinte AUR la emisiunea „În faţa Naţiunii” de la Antena 3. 

Te-ar putea interesa si

Membru PNL Maramureş, infectat cu noul coronavirus

Redactie

JUSTIȚIA ROMÂNĂ: Maramureșean scos de sub urmărire penală după ce a comis trei violuri în Germania. Într-un caz victima s-a sinucis

Vasile Dale

MINISTRUL PNL AL SĂNĂTĂȚII A REFUZAT: Managerul Sorina Pintea a reușit pe cont propriu să trimită pacientul ars la Viena. Avionul achitat de patron

Vasile Dale

2 mesaje

Nelu buzura septembrie 3, 2021 at 10:30 pm

De la politica eu nu mai aștept nimic!!!
Toți sunt la fel și i voi asocia cu un verset din Biblie: „caci toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu” Romani Capitolul 3:23

Raspunde
mo septembrie 4, 2021 at 10:58 am

Sau poate „migreaza” la PNL si totul ramane neschimbat?!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult