Eveniment

VIDEO flagrant! Fost șef din Poliția Satu Mare, prins la braconaj. S-a lăsat cu scandal

Un fost șef din Poliția Satu Mare a fost prins la braconaj, pe un fond de vânătoare privat de pe raza comunei Crucișor din județul Satu Mare. Alături de acesta a fost surprins și un om de afaceri din județ.

Conform informațiilor PresaSM, este vorba despre comisarul șef de poliție în rezervă Giurgiu Voicu Marcel, care a fost șef la Serviciul de Evidență a Persoanei Satu Mare. Acesta a fost prins în flagrant, alături de un om de afaceri sătmărean, în timp ce se pregăteau să braconeze, într-un foișor, construit fără știrea administratorilor unui fond de vânătoare privat, pe raza comunei Crucișor.



Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, cei doi fiind prinși în flagrant de către administratorii fondului de vânătoare, alături de un echipaj al Poliției Satu Mare, care continuă cercetările în cauză pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele.

Comisarul șef Giurgiu Voicu Marcel a fost eliberat din funcția șef al biroului de evidență informatizată a persoanei în anul 2004, fiind acuzat că a aprobat eliberarea de pașapoarte în regim de urgență, prin încălcarea normelor metodologice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între două mașini surprins de o cameră video la Sighetu Marmației

Vasile Dale

Ionel Bogdan: 103 de milioane de lei pentru achiziționarea de echipamente  de ultimă generație la Aeroportul Internațional Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: ȘOC ÎN POLITICUL MARAMUREȘEAN – Candidat la Camera Deputaților, suspect într-un dosar internațional de trafic de droguri de mare risc (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult