BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Motociclist rănit la intrare în Baia Mare. Accident la Ilba (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs astăzi după amiază la intrare în Baia Mare dinspre Tăuții de Sus. Din primele informații se pare că în urma evenimentului un motociclist a fost rănit. La fața locului au intervenit cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și echipajele de poliție. Traficul rutier a fost blocat în zonă.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe drumul național 1 C pe raza localității Ilba. Din primele informați reiese că șoferul unui autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit violent de parapetul unui podeț din beton. Mașina a rămas suspendată. Din fericire nimeni nu a fost rănt, însă vehiculul a fost avariat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, la ora 16.10, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe  strada Vasile Lucaciu din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat din Ungaria, a condus un motociclu dinspre Baia Sprie înspre strada 8 Martie, și a intrat în coliziune cu un alt motociclu, condus de un tânăr de 16 ani din Tulghieș, care circula în fața sa.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto din Ungaria i-a rezultat o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul tânărului de 16 ani rezultatul a fost negativ. Ulterior primului conducător auto i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  Totodată, acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” – Baia Mare 2020, ediția a V-a

Vasile Dale

SVSU Mireșu Mare – locul 1 la concursul profesional al serviciilor pentru situații de urgență Maramureș

Vasile Dale

ACCIDENT LA ICLOD: O șoferiță de 21 de ani din Maramureş s-a izbit cu mașina de un stâlp

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.