BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: SARASĂU DN19 – Al doilea motociclist implicat astăzi într-un accident rutier în Maramureș. Victime: un bărbat de 50 ani și un tânăr de 16 ani

Încă un motociclist a fost rănit astăzi pe șoselele din Maramureș. De această dată pe drumul național 19 pe raza localității Sarasău. Motocicleta, înmatriculată în județul Satu Mare, a fost avariată.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 ani, precum și un pasager în vârstă de 16 ani au fost răniți. Victimele au fost preluate de echipajele SMURD și Ambulanță și au fost transportați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii evenimentului rutier.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi, 03 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii Postului de Poliție Sarasău au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.N. 19.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 41 de ani din Berbești, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția Sighetu Marmației înspre Săpânța, în localitatea Sarasău, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 50 de ani din Negrești Oaș. Motocicleta avea ca pasager un tânăr de 16 ani din Negrești Oaș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi bărbați aflați pe motocicletă, care au fost transportați la spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Celor doi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/10/03/foto-motociclist-ranit-la-intrare-in-baia-mare-accident-la-ilba/

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Incendiu violent la fosta cabană Usturoiu. 500 mp în flăcări. 30 pompieri intervin – ACTUALIZARE 2

Redactie

Horia Crișan, fost jurnalist și antrenor de handbal, a încetat din viață

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident la Şurdeşti, o victimă încarcerată (GALERIE FOTO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.