BREAKING NEWSRecomandate

FOTO, VIDEO: Impact între un microbuz şi un autoturism la Cicârlău. Zece persoane implicate, doi raniti (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă la Cicârlău. Din primele informaţii un microbuz s-a ciocnit de un autoturism. Sunt 10 persoane implicate, dintre care 2 rănite usor.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Baia Mare, un echipaj SMURD şi unul SAJ.

Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare.



ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi-dimineață, ora 06.02, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.1C, între localitățile Cicârlău și Bușag.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 29 de ani din Iași, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de către o femeie de 43 de ani din Seini.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 29 de ani și a unui bărbat de 25 de ani din Iași, care se afla în calitate de pasager în autoturismul condus de către bărbat. Ambele victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestora.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cauze, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

HARTĂ: Scenariile în care se încadrează fiecare localitate Maramureş pentru începerea școlii. Comuna Coroieni este ROȘIE

Redactie

JAF ÎN PĂDURILE JUDEȚULUI: 2.000 mc de lemn indisponibilizate de poliție la Groșii Țibleșului și Poienile de Sub Munte (VIDEO)

Redactie

IMAGINI ȘOCANTE: Femeie cu răni îngrozitoare pe corp trimisă acasă de la UPU a Spitalului Sighet după o oră și jumătate fără niciun tratament

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult