BREAKING NEWSEvenimentImportant

EXCLUSIV – A DOUA OARĂ: Un judecător din Baia Mare obligă procurorii să finalizeze dosarul scandalului de la Castel Transilvania

În baza art. 488 ind. 6 alin. 1 Cod procedură penală, stabileşte data de 1 aprilie 2021
până la care procurorul să rezolve cauza potrivit art. 327 Cod procedură penală. Definitivă
” dispunea în luna februarie 2021 un judecător din Baia Mare. A fost doar o PĂCĂLEALĂ de 1 aprilie? Cam asta am putea spune despre dosarul unui scandal care s-a petrecut în 2019 la Castel Transilvania din Baia Mare. Un dosar care nici acum nu este finalizat pentru a putea fi trimis spre judecare în instanță.

Drept urmare, partea vătămată s-a adresat din nou instanței de judecată pentru a cere OBLIGAREA procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare de a finaliza cercetările. Conform surselor noastre, judecătorul ar fi întrebat reprezentantul Parchetului care sunt motivele și în mai puțin de un minut a dispus OBLIGAREA acestora de a finaliza dosarul până în 1 decembrie 2021. Decizia este definitivă.

Mai mult, partea vătămată a sesizat și Parchetul General despre această situație. Răspunsul acestora este halucinant – au trimis sesizarea pentru rezolvare tot la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

“Noi asteptam ca autoritatile sa isi faca datoria. Cand vor intelege ca treaba lor acolo, nu e cresterea carierei, egoul sau calculul pensiei speciale, ci slujirea interesului public, ei, abia atunci vom avea oameni de stat. Pana atunci e Photoshop, nu Lege” a transmis partea vatamata.CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Patru maramureşeni cercetaţi după ce au călcat pe bec în trafic

Redactie

ACCIDENT: Un băimărean a fost implicat într-un eveniment rutier la Moftinu Mic

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Incendiu în cartierul Independenței (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult