BREAKING NEWSImportantRecomandate

VIDEO – PREMIERĂ PENTRU ROMÂNIA: Test gratuit COVID-19 pentru toți clienții restaurantului ”Bucătarul Meu” din Baia Mare

Guvernanții nu au vrut să testeze gratuit populația României în actuala pandemie de Covid-19. În schimb, au închis firme, au ruinat afaceri, au adus milioane de oameni în pragul sărăciei.

Cu toate că oamenii de afaceri au pierdut sume imense de bani, iată că unii dintre ei fac tot posibilul ca oamenii care le trec pragul să fie în siguranță. Astăzi clienții cu certificat verde pot intra în restaurante fără nicio problemă. Doar că și aceștia pot avea virusul și îl pot transmite mai departe. Din acest motiv, administratorul restaurantului Bucătarul Meu din Baia Mare a achiziționat 2.000 de teste antigen pe care le oferă GRATUIT clienților din restaurant. Prin acest gest, restaurantul băimărean este primul din România care va demarat această campanie de testare.

”Atât clienții din restaurant cât și cei care comandă mâncare prin serviciul nostru de delivery vor beneficia de un test Covid19 GRATUIT. Ne pasă de sănătatea clienților noștri și dorim să dăm și o mână de ajutor medicilor care în această perioadă luptă ca pe front pentru a salva viețile românilor. Angajații noștri sunt testați gratuit periodic, iar acum oferim posibilitatea ca și clienții să se testeze. Cu cât prezența virusului în organism este depistată mai repede cu atât șansele de a se vindeca sunt mult, mult, mult mai mari” ne-a declarat Mihaiță Sînă, administrator restaurant Bucătarul Meu din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

PNL Maramureș: INVESTIȚII PENTRU CONSERVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL: CASTELUL TELEKI DIN PRIBILEȘTI VA FI REABILITAT

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Au băut la Zilele Comunei Satulung până luptătorii de la trupele speciale ale poliției i-au trântit de pământ și i-au încătușat

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: O VANZATOARE BATUTA CU PUMNII SI PICIOARELE IN CENTERUL DIN HATVAN DE O HOATA (VIDEO SOCANTA)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.