BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO: Pieton resuscitat pe bulevardul Independenței din Baia Mare (actualizare)

Un eveniment rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul Independenței din Baia Mare. La fața locului intervin două echipaje SMURD și patru echipaje de poliție. Deocamdată circumstanțele evenimentului sunt neclare.

ACTUALIZARE

Conform primelor informații șoferul unui autoturism Ford a surprins și accidentat grav un pieton în vârstă de aproximativ 50 de ani care s-a angajat în traversarea neregulementară a bulevardului. Victima a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni grave.



Medicii sosiți la fața locului au găsit victima în stop cardio-respirator, astfel că au instituit manevrele de resuscitare. După zeci de minute bărbatul avea semne vitale, a fost intubat și transportat spre UPU a Spitalului de Urgență Baia Mare.

Șoferul a fost testat rezultatul fiind negativ. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier din Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Independenței din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 49 de ani din Fărcășeni, aflat în calitate de pieton în traversarea străzii, a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani din Baia Sprie. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: Danciu Malvyn, Claudiu Andras.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Ca-n Vestul Sălbatic – călare pe cal prin Parcul Mara din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Butănenii din Borșa au construit ilegal sub un cimitir. Acum încep să se vadă sicriele

Redactie

ÎNMORMÂNTARE LA FERSIG: Alai de mire pentru tânărul de 20 de ani, care a murit în accidentul feroviar

Vasile Dale

2 mesaje

Roman noiembrie 7, 2021 at 1:12 am

2 echipaje smurd. Poi nu e problema k nu ne descurcam cu ambulantele ,,avem pacientii cu corona virus la inta-ia problema,,?????

Raspunde
Silivestru noiembrie 8, 2021 at 3:57 pm

Domnule Roman îmi cer scuze in calitate de nepot a pietonului accidentat, pentru angajarea celor doua ambulante accidentului de pe bulevardul Independentei din Baia Mare ! Țineți-vă puțin critica la o parte întrucât pietonul a decedat in urma impactului la spital !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult