BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență dusă la extrem – 1,15 mg/ alcool în aerul expirat pentru un tânăr din Săsar. Bilanțul: 2 oameni răniți, 2 mașini distruse și un dosar penal

Un tânăr din satul Săsar, județu Maramureș s-a urcat la volanul unui autoturism Audi deși ar fi consumat cantități destul de mari de băuturi alcoolice. Nu s-a urcat singur ci și-a luat și prietenul la o plimbare. La ieșirea din Baia Mare, pe bulevardul București ar fi condus nebunește depășind tot ce i-a ieșit în cale.

Nu a reușit însă să evite impactul cu o șoferița care circula regulamentar în sensul giratoriu de lângă Dedeman. A lovit-o în lateral spate iar Audiul scăpat de sub control s-a oprit într-un indicator rutier pe trotuar.

Pasagerul din dreapta a fost preluat în stare gravă de echipajele medicale. La fel și șoferița nevinovată a primit îngrijiri medicale, fiind apoi transportată de echipajul Ambulanței la Spitalul Județean.



Șoferul în vârstă de 26 ani în schimb a scăpat teafăr și nevătămat. Ba a susținut în fața polițiștilor, senin, că el nu consumă alcool înainte să se urce la volan. Numai că polițiștii băimăreni l-au testat. Iar aparatul etilotest a indicat valoarea de… 1,15 mg/l alcool pur în aerul  expirat.

Imediat permisul de conducere i-a fost reținut și pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală gravă din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe bulevardul București din municipiu.

La fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani din Săsar, aflat la volanul unui autoturism condus dinspre strada Motorului, ajuns la intersecția în sens giratoriu, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 46 de ani din Buzești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 46 de ani și a unui bărbat de 33 de ani din Săsar, aflat în calitate de pasager pe locul din dreapta față în unul dintre autoturisme. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 26 de ani din Săsar, iar în cazul femeii rezultatul a fost zero. Ambilor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 26 de ani din Săsar, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.


CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/12/16/foto-accident-grav-la-cicarlau-o-persoana-incarcerata-dupa-ce-s-a-izbit-cu-masina-de-un-copac/

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Ora 12 – Cavnicul învăluit într-o ceață misterioasă, iar ziua s-a transformat în noapte

Vasile Dale

DUPĂ 9 ANI, ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ – Zidul de pe Horia 46A și 46 B ridicat la inițiativa edilului Cherecheș trebuie DEMOLAT în 3 luni (VIDEO)

Vasile Dale

A ANUNTAT IMEDIAT POLITIA: UN BAIMAREAN, EROUL ZILEI LA CLUJ. VEZI CE A FACUT

Vasile Dale

1 mesaj

Adi decembrie 16, 2021 at 10:45 am

Ordinarule.stai acasa si bea alcool idiotule. Îi omori si pe altii primitivule, redus mintal cu 2 clase.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult