BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: După numai 4 zile în același cartier, încă un copil de 16 ani s-a spânzurat. Locuitorii din Ferneziu sunt șocați (ACTUALIZARE)

Un alt caz cutremurător s-a petrecut astăzi în cartierul Ferneziu din Baia Mare. Un copil de numai 16 ani a fost găsit spânzurat de o grindă dintr-o anexă a gospodăriei. Adolescentul a folosit o chingă pentru tractarea autovehiculelor pentru a-și luat viața.

La fața locului au sosit imediat echipajele medicale și ale poliției. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru băiat deoarece acesta era mort de ore bune.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență decât cele specifice suicidului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare unde va fi efectuată necropsia pentru a putea fi stabilită cauza exactă a decesului.



Adolescentul locuia împreună cu mama și doi frați. Era elev al Liceului ”Nicolae Titulescu” din Baia Mare.

Locuitorii din Ferneziu sunt șocați

”Scuzați că vă deranjez. În calitate de mamă vă rog din suflet să trageți un semnal de alarmă cu ce se întâmplă cu tinerii noștri. În această săptămână doi copii s-au spânzurat în cartierul Ferneziu. Ce Doamne se întâmplă. E tragic. Nu știm ca părinți ce să facem. Oare iar sunt ceva aplicații pe internet în care sunt îndemnați să se sinucidă? E strigător la cer. Dar pur și simplu, ca părinți, nu știm ce să mai facem” ne-a scris o cititoare.

Această tragedie vine la doar patru zile după ce un alt adolescent tot de 16 ani, tot din același cartier, și-a luat viața. Detaliile despre această tragedie puteți citi în articolul de mai jos.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 22 ianuarie, la ora 09.12, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că într-o anexă gospodărească de pe strada Gutinului, a fost găsit un tânăr decedat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un minor de 16 ani din Baia Mare, care se afla spânzurat de o grindă.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD care a constatat decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

Concert caritabil Paula Seling în Baia Mare

Redactie

VIOLENŢA PE DRUMURILE PUBLICE: Şoferiţă atacată cu o sabie de un băimărean nervos

Vasile Dale

Percheziții în Maramureș într-o cauză privind obținerea ilegală de fonduri publice

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult