BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO, VIDEO: Borşa, Cea mai în vogă staţiune din România, este arhiplină

Odata cu inaugurarea pârtiei olimpice din Borşa, staţiunea a devenit încet-încet neîncăpătoare pentru miile de turişti pasionaţi de sporturile de iarnă. Astăzi, 22 ianuarie, spre exemplu, doar la pârtia olimpică sunt prezenţi aproximativ 5.000 de turişti, conform informaţiilor furnizate de primarul oraşului Borşa, Sorin Ioan Timiş. În doar 3 ore au fost vândute aproape 2.000 de abonamente pentru o zi la telegondolă.

Nu e de mirare că au apărut şi timpi de aşteptare mari la instalaţii. În jurul orei 11.00 şirul de schiori se întindea pe 500-600 de metri. Mai mult, conform primarului, în Borşa nu mai există niciun loc de cazare disponibil luna aceasta.

Organizarea evenimentului a fost asigurată de Havana Movement. De altfel, această agenție de organizat evenimente este destul de cunoscută, cel mai recent eveniment organizat tot la Borșa a fost Havana Winter Fest. A fost cel mai mare festival de iarnă din zona de nord a României.

Domeniul schiabil de la Borşa este vedeta staţiunilor de iarnă din România. Astfel că artişti şi cântăreţi cunoscuţi în ţară îşi petrec weekend-urile în Borşa.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Deficitul bugetar este o problemă reală pe care guvernul trebuie să o rezolve cât mai repede, pentru a nu pune în pericol fondurile europene pe care România le are la dispoziție. Dar, în goana de a crește veniturile și de a reduce cheltuielile, guvernul omite soluții care ar putea aduce venituri la buget, fără a pune noi taxe înrobitoare pentru profesiile liberale din România.”

Vasile Dale

UMANITATE: Angajații Spitalului Județean de Urgență Baia Mare au donat sânge (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Bătut crunt în Complex Borșa pentru că s-ar fi uitat urât la el (foto cititori)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.