BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO: A intrat cu microbuzul într-o casă din Tg. Lăpuş. 3 persoane rănite (actualizare)

Accident rutier în această dimineaţă la intrarea în Tg. Lăpuș dinspre Pietriș. Şoferul unui microbuz pierde controlul volanului, derapează şi intră direct într-o casă.

De precizat că ninge abundent în zonă, stratul de zăpadă de pe carosabil fiind considerabil.

ACTUALIZARE



Conform pasagerilor care erau în momentul accidentului în microbuz, vinovat de producerea evenimentului ar fi fost un alt conducător auto. ”Șoferul nostru nu avea viteză. El a încercat să evite ciocnirea cu un vehicul care circula în fața sa și care a virat brusc stânga, fără să semnalizeze decât în ultima clipă. În eveniment au fost implicate două vechiule, așadar” ne-au transmis cititorii noștri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Accident rutier cu trei victime în Târgu Lăpuș

Ieri, 07 februarie, în jurul orei 06.00, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier produs pe strada Tineretului din oraș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani din Băiuț, în timp ce conducea un microbuz, a acroşat din spate un autoturism care încetinise pentru a vira la stânga şi a pătrunde pe strada Maramureșului.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 56 de ani din Cupșeni. În urma accidentului rutier, microbuzul a ajuns în peretele exterior al unui imobil, situat pe partea dreaptă a drumului, iar autoturismul a fost proiectat în gardul altui imobil, situat pe sensul opus.

În momentul producerii accidentului microbuzul transporta 16 pasageri. În urma accidentului rutier, trei pasagere au suferit vătămări corporale. Victimele cu vârste cuprinse între 44 și 57 de ani, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.  

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un sucevean a ”zburat” cu mașina pe un imaș dintre Leordina și Petrova. Șoferul rănit și un stâlp de curent a fost rupt

Vasile Dale

FOTO: Impact între două maşini Accident rutier la Ocna Şugatag

Redactie

DJ 187: grav accident rutier la ieşirea din Repedea (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult