Sport

FOTO / IN MEMORIAM OCTAVIAN CIOLTEA: Un meci al Prieteniei pentru un om cu suflet mare!


Începutul lunii februarie este o perioadă intensă pentru reprezentanții marii familii Prietenia Baia Mare. Dacă până acum era sărbătorit Bunicu, astăzi îi onorăm memoria pe dată de 16 februarie…
În anul 2022 a fost organizat un eveniment ce a avut în centrul său meciul dintre echipele Baroului Maramureș și FC Prietenia Baia Mare. A fost o acțiune emoționantă, care a debutat cu un moment de reculegere și aducere aminte în memoria celui care a fost OCTAVIAN CIOLTEA.
În amintirea acestei etape a relației dintre cele două echipe au fost realizate și două machete comemorative.

Partida a fost una relaxantă și prietenească, încheiată cu o repriză a treia, în locul unde de obicei îl găseam pe Bunicu… Președintele Baroului Maramureș, av. Florin Andreicut, a încheiat frumos: “Ziua era cu noi, iar seara și noaptea cu voi. Felicitări! Să îi fie memoria binecuvântată!”.
La eveniment a fost prezent și părintele Dumitru Aftan, cel care a slujit ani mulți în Satu Nou de Sus, un apropiat al celui comemorat.
Iată și componenţa celor două formații.
Baroul Maramureș: Andreicuţ Florin, Fărcaș Dan, Anitaş Marius, Pîrvu Ionuț, Alexandru Pop, Gondor Dan, Modoc Dorin, Andreica Ștefan, Isac Rareș și Marinel Balaj.
FC Prietenia Baia Mare: Petre Koniycska, Lazăr Dan, Opriș Florin, Victor Buciu,
Claudiu Bran, Ștefan Sarca, Alin Petrovan, Adrian Bogdan, Dinu Saliscan, Zorel Rus, Fodor Lucian, Ruscal Cristian, Attila Piroska, Erno Koniycska, Mekker Iosif, Mihai Ciolte, Dan Gita, Beko Iosif, Călin Osianu. Pe bancă: Hotya Cosmin și Radu Bogdan.
Marcatori au fost: Andreicuţ și Balaj, respectiv Ruscal, Piroska, Osianu, Fodor. Scorul a fost unul egal, el nereprezentând o prioritate.
În cadrul evenimentului au mai fost și deplasări la cimitirul unde se află locul în care se odihnește Bunicu… Să îi fie memoria binecuvântată!

Te-ar putea interesa si

POIENILE DE SUB MUNTE: Turneu de fotbal în sală pentru toți doritorii de pe Valea Ruscovei

Vasile Dale

TRADIȚIE: Competiția Ghiocei de Borșa – Rugby Tag a fost câștigată de Școala Gimnazială Octavian Goga din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Concurs de tir și alte activități organizate pentru polițiștii maramureșeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.