Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Criza facturilor la energie trebuie rezolvată rapid!”

PSD susține soluții soluții urgente care să includă reglementarea, astfel încât facturile la electricitate și gaz să redevină și să rămână „suportabile” pentru populație și economie, inclusiv iarna viitoare. Simultan, este obligatorie mărirea capacităților de producție, astfel încât România să capete independență energetică, lucru posibil, în viziunea PSD, în câțiva ani.
„Românii sunt împovărați de datoriile care li se acumulează la fiecare factură de energie. Nu este posibil ca un furnizor să emită trei facturi pentru o singură lună de consum. Nu vrem să ne obișnuim cu facturi uriașe, dublate, triplate, chiar de 4 ori mai mari, la energie! Acesta este mesajul ferm al PSD”, susține Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Soluțiile PSD pentru reducerea facturilor și reintrarea într-o normalitatre firească au fost transmise guvernului. Acum, ministerul Energiei are responsabilitatea inițierii și propunerii oficiale a întregului pachet, așa după cum inclusiv premierul i-a cerut, repetat, ministrului de resort, Virgil Popescu.
„Din perspectiva PSD este fundamentală rezolvarea cauzelor, respectiv anularea efectelor liberalizării haotice și-n condiții de criză a pieței, care a generat și a amplificat actualul dezastru. Dacă nu se oprește seria creșterilor nestăvilite ale prețurilor la electricitate și gaz inflația va continua să crească și va amplifica suferința populației și a economiei”, subliniază Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.



Te-ar putea interesa si

FOTO: Centrul comunei Mireșu Mare a ”înflorit”!

Vasile Dale

BRODERIE PE PÂNZĂ ȘI PE PORTATIV: Vernisaj pe esplanada Muzeului Județean de Etnografie

Redactie

COOPERARE: Jandarmii maramureşeni implicaţi într-un proiect transfrontalier împreună cu colegii ucraineni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult