Eveniment

WEEKEND: Pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii

Militarii Gărzii de Intervenție Fărcașa, alături de pompierii voluntari din Gârdani, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn și au deteriorat aproximativ 2 metri pătrați de țiglă.
În localitatea Sălsig, pompierii militari au intervenit, alături de SVSU Ulmeni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Focul a distrus circa 90 % din suprafața locuinței.
La Rozavlea, militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare.
Pe această cale, pompierii maramureșeni îi îndeamnă pe cetățeni să acorde o importanță deosebită coșurilor de fum. Pentru evitarea producerii unor incendii devastatoare, coșurile de fum trebuie curățate și verificate periodic. De asemenea, acestea trebuie amplasate și izolate corespunzător față de materialele combustibile.

Te-ar putea interesa si

BORSA, VESTUL SALBATIC: SNOPITI IN BATAIE IN UNITATEA PRIMIRE-URGENTE A SPITALULUI DE RECUPERARE BORSA SUB PRIVIRILE POLITISTILOR SI A MEDICILOR

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Accident rutier pe str. Victoriei

Vasile Dale

Tânăr de 19 ani, cercetat după ce a fost prins în miez de noapte drogat la volan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.