BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR – Un șofer beat a ucis un pieton din Borșa pe trecerea pentru pietoni. Totul a fost filmat

Revenim cu informații și imagini video în exclusivitate de la tragedia petrecută ieri pe strada Minerilor din Borșa, Maramureș. Avem așadar imaginile tragediei filmate de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Pe acestea se vede clar cum bărbatul se angajează în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni iar șoferul unui autoturism Alfa Romeo care circula cu viteză încearcă să îl evite, însă nu reușește. Impactul este puternic, pietonul fiind aruncat câțiva metri în aer căzând apoi pe marginea trotuarului. Cel de la volan iar băut iar ITP-ul autoturismului expirase.

Vă avertizăm că urmează imagini șocante:

Ce spune IPJ Maramureș

Polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel la 112, ieri la ora 13.31, despre faptul că pe strada Minerilor din oraș a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism cu I.T.P. expirat, condus de către un bărbat de 33 ani din Borșa a surprins și accidentat cu partea lateral dreapta față un bărbat de 72 ani din oraș. Victima se afla, în calitate de pieton, în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe trotuarul din partea stângă a direcției de deplasare, rezultând decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Un bărbat de 56 de ani și-a pus capăt zilelor

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN ITALIA: O şoferiţă de TIR din Jibou a decedat în parcarea unei benzinării. Ea lucra pentru o firmă de transport din Baia Mare. Apel umanitar pentru ca Gabriela să fie repatriată

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: De două zile arde vf Plaiului din Vișeu de Sus. 14 incendii de vegetație au făcut ravagii în Maramureș în nici 24 de ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.