BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Un licean de 18 ani a făcut praf mașina tatălui său. El a ajuns la spital

Imagini greu de urmărit pe drumul județean 108F la intrare în localitatea Răzoare. Conform informațiilor oficiale la volanul unui autoturism se afla un tânăr de 18 ani (elev în clasa a XII-a, permis de conducere recent) și conducea dinspre Târgu Lăpuș spre Răzoare mașina tatălui său.

Într-o curba periculoasă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, tânărul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț, pe plafon. În urma impactului violent autoturismul a fost pur și simplu distrus. Părți din autoturism au fost rupte și aruncate care-ncotro.

La fața locului echipajele medicale l-au preluat pe tânăr și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Polițiștii l-au testat pe șofer rezultatul etilotestului fiind zero. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

PREMIERĂ: Baia Mare are, în sfârșit, tomograf de arbori (galerie foto)

Vasile Dale

EXPLOZIE PE PLATFORMA IMMUM DIN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un bărbat cu arsuri grave

Vasile Dale

EXCLUSIV: Tragedie în HURGHADA, EGIPT – Un bărbat din Maramureș aflat în concediu a murit după un infarct la peste 40 grade Celsius

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.