BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TOT MAI DES: Șofer beat urmărit pe străzile din Baia Mare și oprit cu focuri de armă

Sâmbătă, 26 februarie, în jurul orei 05.00, polițiștii din Baia Mare au efectuat semnale regulamentare de oprire pentru control a unui autovehicul condus pe bulevardul București, însă conducătorul auto nu a oprit. În acel moment, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia până în localitatea Tăuții Măgherăuș.

Întrucât autoturismul nu a oprit, s-a executat somația legală ”stai, stai, că trag, vom folosi armamentul”, prin megafonul autospecialei, după care s-au efectuat trei focuri de avertisment în plan vertical.

După executarea celui de-al treilea foc de avertisment, conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani din Băița, a oprit autoturismul, a ieșit din acesta și a fugit, reușindu-se interceptarea lui după aproximativ 50 de metri.



S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: Preotul Ionuț Duciuc (26 ani), condus pe ultimul drum de sute de credincioși la Petrova

Vasile Dale

Exlusiv: Un sofer beat crita a adormit la volan pe strada Oborului din Baia Mare (video halucinant)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult